laupäev, 9. juuli 2011

PALAV ON!

Hei sõbrad!

Prooviks oma plogimisele uuesti elu sisse puhuda!

Kui keegi seda kõike lugema juhtub, siis super ja püüan olla tulevikus tublim ning tihedamini oma plogi täiendada.

Infoks nii palju, et peale viimast postitust sai käidud sõjaväes (3 kuud), põetud seagrippi ja oldud koos oma ilusa tüdrukuga ning loomulikult trenni tehtud ja natukene nalja ka.

Hetkel viibin Helsingis ja osalen Euroopa meistrivõistlustel. See otsus tuli vägagi ootamatult, kuigi plaanis oli juba ammu. Nimelt oli asi jällegi toetuses. Sain viimasel minutil kinnituse kultuurkapitalilt, et ikkagi minek ja saan stipendiumi. Järgnes kiire puhkuse korraldamine tööl ja asjad kokku ning minek.

Sain väga headel tingimustel ööbimised ja kõik vajaliku reisikorralduse tänu väga heale sõbrannale. Suured Tänud! Kohale jõudsin väikese kahtluse ja kõhklusega, sest pole Finni seltskonnaga suhelnud eriti ja välisvõistlustel suurt käinud. Laseriga sai seda viimati tehtud mõni aeg tagasi. Siiski võetakse väga sõbralikult vastu ja kõik aitavad, ainult küsi.

Võistlustele eelnes veel treening Lauri ja Gordoniga. Gordy treener Darrel (kutsu D) on super palju aidanud ja seletanud iseenesest lihtsaid asju ja andnud palju mõtteainet, kuid sellest on väga palju abi olnud. Mees, kes sõitnud Finni 23 aastat, suudab väga palju nippe edasi anda ja asjast hoopis teise nurga alt rääkida, mida just ongi vaja. Saada selliseid nippe tasuta ja iga päev ainult rohkem on väga väärtuslik. Lisaks on usakatega lihtsalt hea muliseda ja suhteid arendada.

Kohe esimestel treeningu minutitel ütles mees ära, et see puri, mis mul peal, on täielik saast. NÕUS! Soome jõudes ja veele minnes kinnistus mõte veelgi, et krt, uut purje on vaja!
Mõeldud-tehtud. Rääkisin mitme tippsõitjaga (Tänud Laurile, kes tutvustas ja aitas uurida) ja leidsin parimaks variandiks Tapio WB purje, mis saigi soetatud. Sellel päeval olim merel ka kohe kiireim ja D oli väga sillas, sest puri sobib mastiga tõesti hästi kokku! Tuult oli ehk maksimaalsel 8-10 sõlme.

Seega sain nii Tallinna treeningust kui ka siin tehtud trennidest ja loengutest D-ga palju enesekindlust juurde ja loodetavasti suudan oma kesise vormi pealt mingigi tulemuse ära teha!

Üldiselt tulemuse pärast ei muretse ja võtan seda kõike kui mega suurt trenni ja õppimist- ma ei suuda ära rõhutada, kui palju ma õppinud juurde olen ja kui kasulik see kõik on! Seega lähen peale keskendunult ja suunatult trennile ning võtan maksimumi, mis ma suudan. Olin palju kuulnud Finni seltskonna ühtehoidmisest ja positiivsusest, kuid seda kogeda on ikka midagi muud. Väga positiivsed emotsioonid ja super seltskond suuri mehi.

Natukene ka käimasolevatest võistlustest!
Täna oli esimene päev, kus oleks pidanud sõidud toimuma, kuid tuult ei olnud ja Finnid saadeti koju. Ootasime kaldal, seega enamus energiast on alles. Kuna siin on meeletult kuum, siis leidsime Lauriga parimaks variandiks ujuma minna. Meil lõpetati ootamine kaldal peale kolme, kuid jõudes nüüd tagasi klubisse nägime, et 49er's ja 470 saadeti peale ja saavad oma sõidud tehtud. Meil lisatakse siis homme ja ülehomme üks sõit juurde. Seega pikad päevad ees. Selle mõtte valguses panengi läppari kinni ja lähen Patrickuga jutustama ning tuttu ära.

Nautige elu ja suve!
Peatsete kirjutamisteni.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar