reede, 8. oktoober 2010

STOP!

Nii!
Jube kiire on olnud vahepeal! Pole jõudnud oma Lohusalu FAILi isegi ümber kirjutada siia, kuid eks see peab natukene ootama! Kiiruse on põhjustanud peatne lahkumine kaitseväkke-spordiroodu! iseenesest saab see ju olema huvitav kogemus ja kindlasti korralik treening-kvaliteedi osas pole ma siiski kuigi kindel!

Pealkiri tuleneb hooaja lõppemisest, mis ei muutnud minu tulemust kuigi positiivselt! Jätkus minu "pea tühi" purjetamine! Mõtted absoluutselt mujal ja mingit tuju ei olnud! Sellest ka tulemus!

Lisan täpsema analüüsi hiljem ,lihtsalt ei ole ajalist ressurssi, et pikalt kriblada ja analüüsida, kuid pean tõsiselt tegema tööd oma psühholoogilise poolega ja keskendumisega! Seda nägemise tunnet ehk nö "klõpsu" pole käinud juba kahel hooajal!

Tulemas on äärmiselt palju ressursse nõudev ja tähtis hooaeg, milleks füüsiliselt valmistuda on üpris tähtis, salamisi püüaks kokku saada ka finants pool, et väljas sõita ja samuti kiiremini areneda ning leida nõrgad kohad! Võin kinnitada, et kõike seda täitsa üksi teha pole kuigi lihtne! Eks sõjaväest pääsenuna tuleb tamp peale ja aktiivsem rahaküsimise periood! Tõenäoliselt annaks väljas võistlemine ka Reinule natukene tõuget juurde, et mind mitte päris mahakanda! Loodame! Treenida ja juhendada on ikka väga ja väga palju!!!

Püüan esmaspäevaseks minekuks natukene valmistuda ja oma nodi kokku korjata! Saan Reinuga laupäeval veel kokku ja siis pisikene pidu Karla juures! Korraks veel vaim lõdvaks, enne jamasid ja finantsmuresid!

Loodan veel ennem minekut ühe postituse teha! See you soon!

Olge terved
M.

1 kommentaar: